Linkovi (www.sedlare.org)

Preporučeni linkovi

Prikaz #
Link Web Hosting 001

Web Hosting i izrada internet prezentacija, Web Hosting & Design Solution 001.

426
Link Svilajnac001.co.rs

O Svilajncu iz Svilajnca

351
Link Svilajnac001.com

O Svilajncu iz Svilajnca

286
Link AMG75.com

Sedlarac Goran predstavlja Vam njegovu firmu u Parizu...

274
Link CreationsSarahMariage.net

Sedlarci Slavica i Vita predstavljaju Vam svoju firmu u Parizu

268
Link Škola Sedlare

Osnovna Škola "Branko Radičević" Sedlare

283
Link FIBA.EUROPA.com

Fiba Evropa

262
Link FIBA.com

Svetska košarkaška organizacija

239
Link Svilajnac.biz

Biznis portal o Svilajncu i okolini

274
Link Adresar-Svilajnac.com

Adresar firmi iz Svilajnca

248
Link AS-Feder.com

Auto servis Dragana Miladinovića Federa, Svilajnac

250

Uvodne napomene

  Na osmom kilometru puta Svilajnac - Despotovac uz reku Resavu već vekovima postoji naselje pod imenom Sedlare. Prezentacija sela se radi sa željom da se promoviše selo i predstavi širem broju ljudi, prvenstveno našim građanima na privremenom radu u inostranstvu. Prezentacija će stalno biti u fazi dorade, prikupljanja materijala, fotografija i biće povećavana optimalnom brzinom koju budemo mogli da postignemo. Svaki Vaš savet, tekst ili fotografija će dobro doći nama koji radimo na sajtu, a ekipu trenutno čine Boban Milošević i Dejan Živojinović. Boban sakuplja fotografije i tekstove a Dejan od prikupljenog materijala oblikuje prezentaciju. Neprocenjiva je pomoć koju pruža Vesna Stajić kada je u mogućnosti, zbog profesionalnih obaveza u Kragujevcu. Oko sportskog dela informacija veliku pomoć pruža Goran Dimitrijević, Dile.

  Sajt je ušao u desetu godinu svog postojanja. Za sada možete pogledati istorijat sela, škole, zem. zadruge i veterinarske stanice a tu su i foto galerije sa oko 5.000 fotografija vezanih za selo, školu, fudbalere i najnovije fotografije i video spotovi snimljeni tokom ove godine.

  Trenutno, a i u narednom periodu, moguće je da se podkrade po neka greška na sajtu. Razlog je prebacivanje celog sadržaja sajta sa starog servera i adrese na ovu trenutnu. Kao što je većini poznato yu domen je zamenjen internacionalnim domenom org pre noliko godina. Posao oko nalaženja grešaka nije mali, sajt sadrži oko 26.000 fajlova a najveći deo od tog broja su fotografije, preko 10.000 velikih i malih fotografija zajedno. Pored velikog broja fajlova greške su moguće i sa ispravnošću pojedinih linkova, problem je takođe vezan za zamenu domena kod sajtova koji su linkovani na našem sajtu, za šta nismo u mogućnosti da vršimo ispravke. Zamolio bih svakoga ko neku od ovih grešaka primeti da javi na adresu webmastera sajta a može i preko kontakt stranice novog dela sajta.