Naslov
Aktuelno
Nekad i sad
Crkva
Škola
Ambulanta
Ratar
Vet. stanica
Folklor
Lovci
Sport
Poznati Sedlarci
Ljudi i povodi
Foto
Video

 

Selo Sedlare, opština Svilajnac

Zvanična prezentacija MZ Sedlare

Par uvodnih reči o prezentaciji

  Na osmom kilometru puta Svilajnac - Despotovac uz reku Resavu već vekovima postoji naselje pod imenom Sedlare. Prezentacija sela se radi sa željom da se promoviše selo i predstavi širem broju ljudi, prvenstveno našim građanima na privremenom radu u inostranstvu. Prezentacija će stalno biti u fazi dorade, prikupljanja materijala, fotografija i biće povećavana optimalnom brzinom koju budemo mogli da postignemo. Svaki Vaš savet, tekst ili fotografija će dobro doći nama koji radimo na sajtu, a ekipu za sada čine Vesna Stajić, Goran Dimitrijević, Boban Milošević i Dejan Živojinović.

  Sajt je ušao u petu godinu svog postojanja. Za sada možete pogledati istorijat sela, škole, zem. zadruge i veterinarske stanice a tu su i foto galerije sa preko 2.800 fotografija vezanih za selo, školu, fudbalere i najnovije fotografije i video spotovi snimljeni tokom zime 2009. i 2010. godine.

 
Selo Sedlare, Svilajnac, Srbija, Evropa
mz@sedlare.org NOVO

Foto galerija: Sedlarci širom sveta

Video galerija

  Trenutno, a i u narednom periodu, moguće je da se podkrade po neka greška na sajtu. Razlog je prebacivanje celog sadržaja sajta sa starog servera i adrese na ovu trenutnu. Kao što je većini poznato yu domen je zamenjen internacionalnim domenom org. Posao oko nalaženja grešaka nije mali, sajt sadrži oko 6.000 fajlova a najveći deo od tog broja su fotografije, oko 4.000 velikih i malih fotografija. Pored velikog broja fajlova greške su moguće i sa ispravnošću pojedinih linkova, problem je takođe vezan za zamenu domena kod sajtova koji su linkovani na našem sajtu. Zamolio bih svakoga ko neku od ovih grešaka primeti da javi na adresu webmastera sajta a može i preko kontakt stranice novog novog dela sajta.

Ovde može biti Vaša reklama. Sredstva prikupljena od reklama biće iskorišćena za održavanje sajta. Ukoliko prihod od reklama prevaziđe troškove održavanja prezentacije višak će biti pridodat budžetu MZ Sedlare. Dalja uputstva u vezi ovoga uskoro...

Jedini koji je do sada donirao izradu sajta je Dragan Milošević Princ. Njegova donacija je lični poklon webmasteru sajta na čemu mu puno zahvaljujemo.

www.sedlare.org
webmaster - www.svilajnac001.co.rs
Ovde može biti Vaša reklama Razmena banera
MZ Sedlare 35211
Telefon : 035-8818-101
www.hosting001.net • Vesna • Boban • Goran • Dejan •
Zadnja izmena:
29. mart 2016
SAJT JE OPTIMIZOVAN ZA INTERNET EXPLORER I ZA REZOLUCIJE MONITORA OD 800x600 I VEĆE
Mali savet za one sa malom rezolucijom monitora: Kliknite na F11 i uvećajte vidljivi deo prezentacije