U par reči o prezentaciji sela Sedlara...

  Na osmom kilometru puta Svilajnac - Despotovac uz reku Resavu već vekovima postoji naselje pod imenom Sedlare. Prezentacija sela se radi sa željom da se promoviše selo i predstavi širem broju ljudi, prvenstveno našim građanima na privremenom radu u inostranstvu. Prezentacija će stalno biti u fazi dorade, prikupljanja materijala, fotografija i biće povećavana optimalnom brzinom koju budemo mogli da postignemo. Svaki Vaš savet, tekst ili fotografija će dobro doći nama koji radimo na sajtu, a ekipu za sada čine Boban Milošević (autor većine fotografija) i Dejan Živojinović (Webmaster sajta), a pomoć pružaju Vesna Stajić (autor većine tekstova) i Goran Dimitrijević.

Milan Marinković, karatista iz Sedlara

Posted in Aktuelno 2013

Oktobar 2013.

sed milan 2013 3 20131104 1374773847  Milan Marinković iz Sedlara na Svetskom prvenstvu u Novom Sadu, od 12. do 13. oktobra 2013. godine, zauzeo je drugo mesto u kategoriji 12-13 godina i manje od 45 kilograma.

Shotokan Karate Championship 2013

 

 


Marinković osvojio srebro

 

  Na 21. svetskom prvenstvu u karateu u organizaciji Ujedinjenih nacija, održanom od 11. do 13. oktobra 2013.godine u hali Spens u novom sadu, 12-godišnji Sedlarac Milan marinković osvojio je srebrnu medalju. Ovo odličje dobio je u borbama, u kategoriji do 45 kg, u jakoj konkurenciji.

  Na prvenstvu je učestvovalo oko 3.000 takmičara iz 32 zemlje.

  Marinković trenira karate već 6 godina i nosilac je crnog pojasa. Da je kvalitetan i perspektivan mladi sportista, potvrđuje i trener borilačkih veština reprezentacije Srbije Bojan Simić:

"Član je reprezentacije u Šota kan karate federaciji Srbije i na Evropskom prvenstvu u Holandiji pre 3 godine osvojio je dve bronzane medalje u borbama, ekipno i pojedinačno."

  Član je Karate kluba "Tigar" u Svilajncu, koji trenira Simić.

V.M.Stajić

Dodaj komentar

U cilju provere "ljudskosti" prepišite 5 simbola u polje pri dnu stranice pre slanja komentara.


Sigurnosni kod
Osveži