U par reči o prezentaciji sela Sedlara...

  Na osmom kilometru puta Svilajnac - Despotovac uz reku Resavu već vekovima postoji naselje pod imenom Sedlare. Prezentacija sela se radi sa željom da se promoviše selo i predstavi širem broju ljudi, prvenstveno našim građanima na privremenom radu u inostranstvu. Prezentacija će stalno biti u fazi dorade, prikupljanja materijala, fotografija i biće povećavana optimalnom brzinom koju budemo mogli da postignemo. Svaki Vaš savet, tekst ili fotografija će dobro doći nama koji radimo na sajtu, a ekipu za sada čine Boban Milošević (autor većine fotografija) i Dejan Živojinović (Webmaster sajta), a pomoć pružaju Vesna Stajić (autor većine tekstova) i Goran Dimitrijević.

Humanost na delu - Fondacija Divac

Posted in Aktuelno 2015

03.april 2015.godine

fond div  Pozivamo Vas da se pridružite poseti obnovljenih kuća u Svilajncu (u petak 03.04.2015. u 11h) koje su renovirane nakon majskih poplava zahvaljujući zajedničkoj akciji Fondacije Ana i Vlade Divac i kompanije Procter&Gamble.

  Dragana Radević iz Opštine Svilajnac i predstavnici Fondacije Ana i Vlade Divac posetiće porodice Đokić u selu Sedlare bb.

  Ukupno 17 kuća u Svilajncu i 12 u Paraćinu renovirano je nakon majskih polava u sklopu projekta Fondacije Ana i Vlade Divac i kompanije Procter&Gamble za šta je izdvojeno 50,000$.

pig  Pored toga, u zajedničkoj akciji Fondacije Ana i Vlade Divac i kompanije Procter&Gamble obnovljen je i najveći vrtić u Obrenovcu, „Nevena“, kao i Centar za dnevni boravak i smeštaj dece i omladine sa smetnjama u razvoju takođe u Obrenovcu.

  Očekujemo Vas!

  Za više informacija obratite se agenciji New Moment, kontakt osoba je Milkica Stanković, 064/215 47 38

Dodaj komentar

U cilju provere "ljudskosti" prepišite 5 simbola u polje pri dnu stranice pre slanja komentara.


Sigurnosni kod
Osveži